Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Busters!

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

41963.jpg

Rok wyadnia: 2012

Ilość odcinków: 1/?(on-going)

Gatunki: Komedia, Dramat, Romans, Szkolne

Riki był małym dzieckiem, gdy jego rodzice zmarli przez co Riki omal nie popadł w ciężką depresję. Ze stanu załamania śmiercią rodziców wyciągnęła do grupka 4 dzieciaków nazywających siebie Little Busters. W piątkę przeżyli wiele przygód, dzięki czemu Riki na nowo zaczął czerpać radość z życia. Będąc w drugiej klasie szkoły średniej dalej wspólnie żyją, walczą i cieszą się szkolnym życiem. Anime oparte jest na grze o tym samym tytule.

Online:

http://www.anime-shinden.info/20624-little-busters-online.html

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Przyznam szczerze, że nie oglądałam, widać, jakaś nowa produkcja, ale pierwsze co rzuca się w oczy, to kreska. Straaaaasznie podobna do kreski w School days. Jeżeli i w tym będzie podobne zakończenie, to zacznę walić głową w mur. Chętnie obejrzę. Przeszedł ktoś już przez pierwszy odcinek?

Opublikowano

Przyznam szczerze, że nie oglądałam, widać, jakaś nowa produkcja, ale pierwsze co rzuca się w oczy, to kreska. Straaaaasznie podobna do kreski w School days. Jeżeli i w tym będzie podobne zakończenie, to zacznę walić głową w mur. Chętnie obejrzę. Przeszedł ktoś już przez pierwszy odcinek?

Ja przebrnąłem przez pierwszy odcinek i szykuje się dość znośna komedia

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Również przebrnąłem przez pierwszy odcinek i wg. mnie szykuje się niezły dramat :) + komedia, która, no..w pierwszym odcinku jakaś powalająca nie była ale przynajmniej orginalna.

Opublikowano

Ja sobie odpuściłem już tą serie głowni bohaterowie są dla mnie zbyt bardzo irytujący.Jedyna pozytywna cecha tej serii to ładnie zrobione głowne bohaterki.Ale dla mnie to za mało żebym dalej to oglądał.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...